Tack Jordbruksverket! Ni har prövat mina avsikter, min vilja, min beslutsamhet och mitt tålamod!

RJ Foto

Slutredovisning av projektet och frågan; VAD HAR DU LÄRT DIG? kom upp. I svaret skiner mina uppoffringar och mitt slit bittert igenom mellan raderna. Jag har lärt mig sååå mycket av detta projekt. Frågan är, kära Jordbruksverk, vad har ni lär er av mitt projekt?

Förstår ni att er mycket sena handläggning fick mig att lämna hus och hem? Förstår ni hur era försenade handläggningstider påverkar oss små företagare och eldsjälar? Förstår ni vad era otroligt höga redovisningskrav gör med oss som vill utveckla? Med glädje skulle jag ha lånat ut mina projektskor för att ni skulle fått gå en stund i dem.

Men nu finns ingen bitterhet längre. Bara jag. Och den där ”sanningen” jag haft i mitt huvud, att jag är bra på att starta men inte klarar av att slutföra, är bortblåst! Pannbenet är än tjockare, tålamodet större och jag står tryggt och stadigt i min övertygelse. Jag är mycket tacksam över det.

Projektet är klart och ÄNTLIGEN har vi fått trycka på skicka knappen på slutredovisningen. Och nog vet jag att kompletteringar kommer att efterfrågas och kanske kommer ni även att straffa mig för fel i redovisningen. Men jag tar det med ro. Numera. Jag ska ge era allt. Precis som jag gav allt under genomförandet. Hjärtligt tack Mattias och Ávki AB samt lokala Leaderkontoret, Leader Polaris. Hur skulle det ha gått utan er?

Lämna ett svar

Stäng meny