Tack till odlarnas okrönta drottning!

Så skrev Lennart Nilsson-Välimaa till mig på min födelsedag i april. Grattis odlarnas okrönta drottning! Väldigt fint. Jag tar det om jag får Lennart? Och säger tack en miljon gånger till RoseMarie Mattsin – som på riktigt är odlarnas okrönta drottning. You are a big dill!


Du har tillfört Renodlat all odlingskompetens och odlingslust som går att uppbringa. Vad skulle jag gjort utan dig?! Du är verkligen en drottning när det kommer till att odla. Jag lovar att det är en stor skara som instämmer med mig. Det har varit en ynnest att få arbeta med dig! (Och uppenbarligen har du litat på mig av bilden att döma då du står under släggan!)


Hör upp Gällivare kommun för här kommer en riktig pangidé som skulle göra kommunen attraktiv! Anställ denna givmilda, fantastiska och kompetenta kvinna som odlingsrådgivare och låt medborgare och kommun grönska på riktigt!

Lämna ett svar

Stäng meny