DUBBELT UPP!

26 ODLINGSLOTTER FINNS I KOMMUNEN OCH VI SÄGER DUBBELT UPP!

Odling är så givande och roligt därför känns det självklart att fler ska få möjlighet att odla på egen lott i gott sällskap med andra. Därför har Renodlat tillsammans med engagerade människor bildat ett odlingssällskap som arrenderar egen odlingsmark där ett nytt område med lotter växer fram under sommaren 2018.

Nu när vi delat ut lotterna bland befintliga medlemmar i föreningen ser vi att vi har utrymme för en handfull odlare till! Vill du odla på egen lott men i gott sällskap där en hjälpande hand är en självklarhet? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse till Gröngörlingarnas odlingssällskap för att få en egen odlingslott.

Ta mig till anmälningsformuläret!

 

Gröngörlingarnas Magnifika Odlingssällskap

Odlingsområdet ligger på Forsvallen nära älven och varje lott är ca 50 kvadratmeter stor. Området arrenderas och på detta område är en hjälpande hand en självklarhet. Tillsammans formar och skapar vi det område som vi vill ha. Du som medlem får tillgång till en redskapsbod med redskap, vatten finns draget till på två platser på området, komposter, grillplaster och sist men absolut inte minst gott sällskap med mycket erfarenhet.  (Alla delar har ännu inte fallit på plats men kommer att göra det sommaren 2018).

Medlem med odlingslott – 350 kr/år
Medlem utan odlingsplats – 150 kr/år
Barn upp till 16 år – 20 kr/år

Bankkonto i Sparbanken Nord  – 8264-4   63165053-8
Skriv in ditt namn som meddelande. OBS! Om du vill ha en odlingslott så ska du följa länken ovan och fylla i anmälningsformuläret. Du blir då kontaktad av vår medlemsansvariga som meddelar dig om möjligheten finns.

Styrelse
Ordförande – Åsa Valter
Vice Ordförande – Anne-Laure Magnor
Sekreterare – Maja Wanhainen
Kassör och medlemsansvarig – Maria Mellin
Ledamot – Lennart Jonsson
Suppleant – Cora Karlsson
Revisor – Malin Paulusson
Valberedning – Rose-Marie Mattsin och Inga-Lill ErikssonStäng meny