Lägg till din rubriktext här

OM CORA

I min ryggsäck har jag packat erfarenhet från många serviceyrken, år som egenföretagare, och kommunanställd men främst som projektledare i många små och stora projekt vilket gett mig erfarenheter att planera, budgetera, leda samt utvärdera arbeten. Jag är en idérik problemlösare och initiativtagare till egna projekt men också projekt och event som i dagsläget drivs av andra aktörer i Gällivare. Om jag beskriver mig som igångsättare och driven doer som gillar att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda så fångar det nog det allra bästa med mig! Jag bokas nu och då som talare för att prata om hållbarhet i praktiken, marknadsföring för den lilla företagaren och så förstås Renodlat som gett mig både plats i tidningar samt tid i radio och TV vid olika tillfällen. Renodlat är slutnominerat till 2019-års Ullbagge som delas ut av Landsbygdsnätverket.

CORA KARLSSON

Företagscoach
Projektledare
Ägare & VD Renodlat

 

Jag driver eget företag (tredje i raden) där jag producerar och levererar mikrogrönt till Norrbottens allra bästa restauranger samtidigt som jag är anställd som verksamhetsledare på Vallje – Gällivares verkstad för entreprenörer. Här utvecklar vi entreprenörer och deras företag.

KONTAKT

Vill du bli en del av Renodlat och producera mikrogrönt på din plats på jorden?
Kontakta oss: