Beställ mikroblad​

Välj ut en eller flera sorter och sedan klickar du bara i din beställning! Samtidigt som du gör detta har du tagit ett steg mot att slippa skräp och samtidigt satsar du på hållbart företagande i Norrbotten. Det kan knappats bli bättre! Om du hellre vill ringa och prata igenom vad som passar och när du kan få dina mikroblad är du varmt välkommen att ringa Cora på telefon 070-359 01 69. Det flesta av våra kunder har en stående beställning som vi levererar varje eller varannan vecka. Hör av dig så hittar vi rätt mängd, sort och intervall
till dig.

Lägg till din rubriktext här

#MÄNGDEN

Vi levererar lådor och varje låda innehåller två remsor. Krassen är 10×30 cm och mängden krasse motsvarar grossisternas kartonger med krasse. Övriga sorter är 10×25 cm och mängden motsvarar även där grossisternas övriga sorter. Det kan se mindre ut men låt inte skräpet lura ögat!

#PRISET

Vi ligger lite under och lite över prisnivån som en mellanstor kund har hos grossisterna. En prisbild som är riktigt bra med andra ord för lokal produktion. Ta också i beaktande att du investerar i Norrbotten och dessutom sparar pengar på sophanteringen!

#LEVERANSEN

Vanligtvis levererar vi på fredagar, direkt till ditt kök. Vi levererar i lådor som vi tar i retur direkt. Vi tar ingen extra kostnad för leverans. Just nu levererar till Gällivare, Jokkmokk, Vuollerim, Harads, Boden, Luleå och Piteå.

Vinnare av Ullbaggen 2019

Renodlat

Cora Karlsson AB
cora@renodlat.nu
070-359 01 69

Stäng meny