Tack misslyckandet!

Trial and error. Det sägs att det är så det är med odling. Ständiga försök och misslyckanden. Men i detta finns även lärdom och utveckling. Innan jul trodde jag att jag var redo för att producera mikrogrönt och det var dags att testa vingarna.

Leveransen av diverse högkvalitativa mikrogrönsaker var väntade av de finaste restaurangerna i Norrbotten. Och så dagen innan så möglade allt och jag fick slänga rubb & stubb. Jag ville skita i produktionen men tänkte då att det förmodligen är så att de flesta entreprenörer går på knä och tar smällar förr eller senare.

Vad som avgör om du lyckas är din förmåga att fortsätta tro på dig själv och din förmåga att borsta av dig dammet efter fallet och söka nya lösningar. Jag testade allt möjligt, även mitt dåliga tålamod. Jag arbetar nu med bättre metoder, ny kunskap och är en bättre version av mig. Så tack. Tack misslyckandet du gör mig mer lyckad. 

Kommentera

Stäng meny